Flow in Home heeft voor ons een scan uitgevoerd bij mijn vader. Deze scan en rapportage hebben voor ons (mijn zus, broer en ik) veel helderheid verschaft in een situatie die voor ons veel vragen opriep. De verstrekte informatie is voor ons van zeer grote waarde. Het vak dat door hen wordt uitgeoefend had voor mij (en wellicht ook bij anderen) enige scepsis. Echter …  je openstellen voor het onbekende, kan veel, zeer veel opleveren. Anja, ik ben je dankbaar.
Renè Veldhuis
Je advies als loopbaanadviseur kwam voor mij als geroepen. Omdat ik gedwongen in een situatie terecht kwam en onzeker was en niet meer wist wat ik moest doen, heb  jij me verder kunnen helpen door je rustige benadering en goeie uitleg met tips, zodat ik weer met beide benen op de grond stond en een leuke baan heb gevonden.
Brenda Hoekstra
Ik heb de Linkedin training gevolgd bij Anja van Diest. Op dat moment was ik helemaal niet bekend met Linkedin en had ook nog geen profiel aangemaakt. Ik ontving handige en praktische tips, waardoor mijn profiel (toen ik deze in ging voeren) direct op zeer professioneel kwam te staan. Daarbij kreeg ik ook nog handige tips over hoe je je talenten goed onder woorden kunt brengen. Kortom: Ik heb veel gehad aan deze cursus en uiteindelijk ook via Linkedin een baan gevonden!
Mathilda Trouwen
Anja haar natuurlijke kracht, haar innerlijk maakte dat ik me meteen op mijn gemak voelde tijdens de scan van mijn huis Feilloos bevestigde ze wat ik zelf ook al gevoeld had en met een paar simpele aanpassingen slaap ik nu stukken beter.
Nathalie
Hoe ik de Personal Coaching door Anja van Diest heb ervaren.

Ik leerde Anja kennen op de opening van een expositie. Zij vertelde over haar werk en ik vertelde over mijn werk als beeldend kunstenaar en de uitdagingen die dat met zich meebrengt. Door de verschillende activiteiten is het moeilijk een duidelijk beeld naar buiten te brengen van mijn vaardigheden. Daar wilde Anja mij wel bij helpen en zo ontstond een serie van bijeenkomsten waarbij ik onder andere dankzij de door Anja aangeraakte methode van “Het merk Ik” een betere omschrijving van mijn kwaliteiten kon geven. Dat verwerkten we in een goede CV. Daarnaast hebben we ruim de tijd genomen mijn Linkedin pagina up to date te krijgen. Anja’s kennis van het Linkedin programma kwam hier buitengewoon goed van pas en mede dankzij haar concentratie vermogen staat het er nu veel helderder op. Dat we tijdens deze ontmoetingen ook menigmaal in de lach schoten vond ik absoluut een pre!.. Kort samengevat heb ik Anja leren kennen als iemand die heel goed luistert, ook tussen de regels door, overzicht houdt en prestatiegericht blijft en daar kom je als consultant toch voor.
Gerard Schoemaker
Beeldend Kunstenaar en eigenaar directeur van Hetburovoortoegepastekunst.